Grillade grönsaker med salsa verde

Från Nyhetsmorgon

Släng grönsakerna på grillen och servera med en salsa på kapris, vitlök och sardeller

15 mars 2015
Visa mer
4

Du behöver

  • 1 squash
  • 1 aubergine
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 rödlök

Sås

  • 1 dl plockad persilja
  • 2 sardeller i olja
  • 1 klyfta vitlök
  • 2 msk kapris
  • 2 msk färskpressad citronjuice
  • 1 dl olivolja
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Skär grönsaker i bitar och salta auberginen i ca 5 min.
  2. Grilla grönsakerna.
  3. Grovmixa persilja, sardeller, vitlök och kapris med stavmixer eller i matberedare. Blanda med citronjuice och olja. Smaka av med peppar. Ställ i kylen
  4. Blanda grönsakerna med salsa verde och servera rumstempererat
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept