Börja med att mortla alla de hela kryddorna. När alla kryddor är mortlade till pulver, tillsätt kanelen och rör om. Din five spice-krydda är klar!
Gnugga väl in ankbrösten runtom med kryddan.
Stek ankbrösten på medelvärme med skinnsidan ner till mycket av fettet smält och skinnet är krispigt. Vänd sedan och stek även på andra sidan till det fått fin färg. Ta upp och spara ankfettet i stekpannan.
Pensla ankbrösten runtom med hoisinsås.
Sätt ankbrösten i ugnen med skinnsidan upp till innertermperatur 60 grader – då är det medium och rosa. Låt vila.
Skär av purjolöken så den är lika lång som pak choien. Dela pak choien och purjolöken på längden. Fräs hastigt på hög värme utan att vända för många gånger till de har fått lite färg. Häll över oystersauce och sesamolja och rör försiktigt så grönsakerna täcks runtom.
Servera ankbröstet uppskivat med pak choi och purjolök samt kokt jasminris.