Pigans nattamat - smørrebrød

Smørrebrød med rökt ost och medwust.

Sommelier Helena Marstranders dryckestips till smörrebröd:
OP Andersson Akvavit (4 solar)
Oppigårds Golden Ale (4 solar)
Nils Oscar India Ale (5 solar)
Dönnhof Riesling 2007 (4 solar)

6 mars 2009
4

Du behöver

  • 4,5 skivor smörat rågbröd
  • 16 skivor medwurst
  • 8 skivor rökt ost
  • 8 msk rivna rädisor
  • 4 msk majonäs
  • 2 msk finskuren gräslök
  • 4 msk svart vinbärsylt

Gör så här

  1. Lägg medwursten på brödet, lägg på den rökta osten. Lägg på linjer med svartvinbärssylt och majonäs. Garnera med gräslök och rädisor.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept