Italiensk råbiff

25 min
4
Från Nyhetsmorgon

Fredrik Erikssons recept på halstrad råbiff med italienska smaker.

Variation på smaksättningar

- kapris, rödbetor, lök, dijonsenap och worchestersauce
- citron, kapris, olivolja, silverlök, och basilika
- soja, ingefära, sesam och vitlök

19 februari 2015
Visa mer
25 min
4

Du behöver

  • 400 g nötfärs, nymalen
  • 0,5 kruka basilika
  • 1 tomat, finhackad
  • 0,5 gul lök, finhackad
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 msk hackade oliver
  • 1 msk kapris
  • 1 ägg

Gör så här

  1. Blanda samtliga råvaror. Forma till små biffar som du sen halstrar i torr panna, ca 2 min på varje sida. Servera lite krämig pasta till eller en sallad, olivolja och pressad citron.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept