Äggröra med nässlor och löjrom

10 m
4 små tilltugg
Från Nyhetsmorgon

Ett riktigt gott litet tilltugg med nässlor, lagrad ost, ägg och löjrom.

2 april 2015
Visa mer
10 m
4 små tilltugg

Du behöver

  • 2 ägg
  • 2 msk grädde
  • 1 msk riven lagrad ost
  • 1 dl grädde
  • 2 msk nässlor, hackade
  • salt
  • vitpeppar
  • 50 g löjrom

Servering

  • kavring eller knäckebröd

Gör så här

  1. Knäck ägg och 2 msk grädde i en kastrull, slå ihop det och rör sedan försiktigt på låg värme. Smaka av med salt och peppar.
  2. Koka ner 1 dl grädde och tillsätt nässlorna, salt och vitpeppar.
  3. Lägg upp äggröran, nässlorna och toppa med löjrommen. Avnjutes ljummet.
  4. Servera med lite knäckebröd eller kavring .
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept