Svamp- och spenatfrittata

Du behöver

  • 4 st ägg
  • 2 msk mjölk
  • 1 dl fryst spenat
  • 2 dl svamp efter säsong
  • 0,5 dl parmesan, riven
  • peppar och salt
  • färsk spenat till garnering

Gör så här

  1. Rör ihop ägg och mjölk.
  2. Smaksätt med salt och peppar.
  3. Värm en panna med 2 msk olivolja på medelvärme.
  4. Sätt ugnen på 160 grader.
  5. Hacka den frysta spenat och lägg i äggsmeten.
  6. Häll den sedan i pannan och stek den tills den börjar stanna lite.
  7. Strö på parmesanen och ställ i ugnen ca 3-4 minuter tills den har stannat helt.
  8. Stek upp svampen och lägg på frittatan.
  9. Toppa med färskspenat och några droppar olivolja, salt och svartpeppar.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept