Danyels ceviche

4

Du behöver

  • 1 filé havsabborre, skuren i tunna skivor (250 g)

Marinad

  • 2 msk tigermjölk
  • 2 msk limejos
  • salt

Sås

  • ca 2 msk Aji amarillo (finns att köpa som puré i välsorterade affärer)
  • 2 dl tigermjölk
  • ca 1 dl limejos

Garnityr

  • 2 msk gurka, fint tärnad
  • 2 msk blekselleri, fint tärnad
  • 1 msk jalapeño, fint tärnad
  • 1 msk salladslök, finhackad

Gör så här

  1. Lägg fisken i en bunke och häll över marinaden. Blanda försiktigt och lägg sedan upp fisken på tallrikarna.
  2. Mixa ingredienserna till såsen och slå över den på fisken.
  3. Blanda ihop allt till garnityret och lägg upp en sked på varje tallrik bredvid fisken.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept