Nyårsmeny med lyxig hummersoppa, oxfilé och vit chokladpannacotta

Behöver du tips på nyårsmeny så kan du sluta leta nu! Kökets kockar Tom Sjöstedt, Lisa Lemke och Roy Fares har komponerat en meny som inte gör någon besviken. Kolla in!

Förrätt: Lyxig hummersoppa från grunden

Lisa Lemkes goda hummersoppa med krutonger passar perfekt till förrätt på nyår. Pysslet med att koka egen fond på skalen är så värt, det blir SÅ mycket godare!


Varmrätt: Tom Sjöstedts smaksensation med oxfilé

En nyårsrätt som heter duga! Perfekt stekt oxfilé med reducerad sky, serveras med ingefärsinlagda vinbär och ett fruset hasselnötssmör som du river över vid servering.

Väljer du hellre fisk? Testa Toms recept på skaldjursrisotto med havskräftor och gremolata >>


Dessert: Chokladpannacotta med vaniljkokta vinteräpplen

Hurra för desserter som går att förbereda! Roy Fares fantastiska pannacotta toppas med en ljuvlig äppelkompott med smak av vanilj, stjärnanis och vitvinsglögg.