I samarbete med Abba

Nudelwok med pankopanerade fiskbullar

30 m
4
Abba Fiskpatrullen Nudelwok med pankopanerade fiskbullar
Foto: Abba
30 m
4

Du behöver

  • 550 g Abba fiskbullar i buljong (2 x 375g)
  • 6 msk vetemjöl
  • 2 ägg
  • 3 dl panko ströbröd
  • salt
  • rapsolja och smör till stekning
  • 250 g nudlar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 broccoli
  • 1 pkt sockerärtor
  • 1 msk soja
  • 1 msk sesamolja
  • Sweet chilisås till servering

Gör så här

  1. Panera fiskbullarna med att doppa de i mjöl, sedan vispat ägg och till sist panko ströbröd. Salta lätt.
  2. Koka upp nudlarna och fräs hackad vitlök följt av grönsakerna i en wokpanna. Stek upp fiskbullarna i rapsolja och smör tills de är frasiga och gyllenbruna.
  3. Häll av vattnet och blanda i nudlarna med grönsakerna. Smaksätt med soja och sesamolja.
  4. Servera wok och fiskbullar tillsammans med lite sweet chili sås.
Visa mer
Kommentera receptet
I samarbete med Abba

Fler goda recept

Fler från Abba

Visa alla recept från Abba