Paul & Norberts Tryffelbrie med tryffelsky

Du behöver

Tryffelost:

  • 100 g färskost
  • 30 g brisure de truffe (hackad tryffel)
  • tryffelolja
  • salt
  • socker
  • vitpeppar

Tryffelsky:

  • 1 deciliter 1dl tryffeljuice
  • 1 dl portvin
  • 1 dl vitt vin
  • 30 g hackad tryffel

Gör så här

  1. Tryffelosten:
  2. Blanda allt till en god smet.
  3. Dela perfekt mogen brie och fyll den med tryffelosten, bäst om den får stå och vila en dag före servering.
  4. Tryffelskyn:
  5. Koka ner till en fjärdedel. Red av med stärkelse. Smaka av med salt, socker och vitpeppar till rätt balans.
  6. Utsökt med valnötsbröd till.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept