Du behöver

  • Kött:
  • 4 skivor fransyska, ca 4 cm tjocka (ungefär 1 kg)
  • Marinad:
  • 5 msk soyasås
  • 3 st vitlöksklyftor, finhackade
  • 2,5 cm färsk ingefära, finhackad
  • 2 msk sesamolja
  • 2 tsk socker
  • 4 st salladslökar, grovhackade
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienserna till marinaden i en plastpåse. Lägg i köttet och pressa ut luften innan du knyter till. Vänd så att marinaden kommer åt överallt. Lägg påsen i kyl över natten, eller minst en timme i rumstemperatur.
  2. Lägg det marinerade köttet på grillen och grilla tills du tycker att det är färdigt. Låt biffen vila några minuter innan du skär upp den i tunna skivor.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept