Du behöver

  • 1 tsk vegetabilisk olja
  • 1 st salladslök, tunt skivad
  • 1 st chili efter smak, röd eller grön
  • 1 st vitlöksklyfta, finhackad
  • 0,5 tsk gurkmeja
  • 1 tsk mald koriander
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 2 st ägg, vispade
  • färsk hackad koriander till garnering
  • chapati att äta till om du känner för det

Gör så här

  1. Värm grillen.
  2. Värm oljan i en teflonstekpanna 20–27 cm i diameter och stek salladslök, chili, vitlök och gurkmeja tills det är mjukt. Lägg i de andra kryddorna och stek i ytterligare någon minut, rör om då och då, och häll sedan i de uppvispade äggen. Snurra stekpannan så att äggen tränger ner mellan de andra ingredienserna.
  3. När omeletten nästan har stelnat ställer du stekpannan under den heta grillen för att få ytan att stelna. Servera med chapati och färsk koriander.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept