Mustig fisksoppa

Mustig fisksoppa
Foto: TV4

En smal soppa med rik smak. Välj fisk efter säsong - färsk eller fryst passar lika bra.

26 januari 2009
Visa mer
2

Du behöver

  • ca 250 g fiskfilé
  • 5 smålökar
  • 0,5 burk hela tomater
  • 1 krm torkad timjan
  • 1 tärning fiskbuljong
  • 5-6 dl vatten
  • 1 burk musslor i vatten
  • olja att steka i

Gör så här

  1. Skär fisken i mindre bitar. Skala och dela lökarna, fräs dem med lite matfett i en gryta tills de får färg.
  2. Tillsätt tomater och timjan, smula buljongtärningen över och späd med vatten. Småkoka 15 minuter.
  3. Lägg i fisken. Slå i musslorna med sitt spad och hetta upp tills fisken är klar.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept