Aujja Merguez

Aujja Merguez
Foto: TV4

Aujja Merguez

Av: Musse Hasselvall

Från: Klockan nio hos stjärnorna

6 ingredienser

20 min

Tunisisk korväggröra

Vintips från Musse
Cookoothama Pinot Noir 2009 88884

Musse bjöd även på
Livs kycklingryta
Radiokaka

Receptet är från programmet Klockan åtta hos stjärnorna och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Ingredienser

portioner
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 klyfta vitlök
  • 8 merguezkorv
  • 5-6 ägg
  • salt (efter smak)
  • peppar (efter smak)

Gör så här

  1. Stek tomatpuré i olja och en vitlöksklyfta.
  2. Tärna merguezkorvarna och stek dem.
  3. Lägg i cirka 5-6 ägg.
  4. Salt och peppra.
  5. Rör om hela tiden tills du har en blöt korväggröra.
  6. Servera med bröd.