Radiokaka

45 min
4
Radiokaka
Foto: TV4
45 min
4

Du behöver

  • 200-250 g blockchoklad, smält
  • 150 g kallpressad kokosolja eller kokosfett, smält i vattenbad
  • 2 st ägg
  • 2 dl florsocker
  • 1 dl kakao
  • 1-2 dl starkt kaffe
  • 1 msk kanel
  • mariekex

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till kakan (utom kexen).
  2. Lägg bakpapper i botten av en form.
  3. Häll i någon centimeter av smeten i botten. Lägg i Mariekex.
  4. Häll på mer smet, varva som en godislasagne.
  5. Se till att ha smet kvar till översta lagret.
  6. I sista smeten mixade jag i hela kakaobönor.
  7. Låt kakan stå kallt för att stelna, gärna över natten. Skär upp och servera i tunna skivor.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept