Mumsmums-spöken

Mumsmums-spöken
Foto: TV4

Gulliga godiskakor i form av spöken gör sig bra till Halloween.För att få ett riktigt fluffigt skum i spökena behöver du en elvisp  till hjälp. Smeten ska vispas i en halvtimme, så ta god tid på dig.

Fler recept till Halloweenkalaset

Pumpakakor
Gravstensmuffins


24 oktober 2011
Visa mer
40

Du behöver

  • 4,5 dl strösocker
  • 0,5 dl florsocker
  • 1 äggvita
  • 1,5 msk gelatinpulver
  • 1,5 dl kokande vatten
  • smörgåsrån
  • 300 g vit choklad att droppa i
  • mörk choklad till dekoration

Gör så här

  1. Blanda strösocker, florsocker och äggvita. Rör ut gelatinpulver i kokande vatten. Blanda gelatinröran i äggsmeten. Vispa i 30 minuter.
  2. Stansa ut rundlar ur smörgåsrånet med ett glas. Spritsa eller klicka ut toppar av smeten på dem. Ställ att stelna i kylen en stund.
  3. Doppa sedan topparna i den vita chokladen. Ställ att stelna och dekorera sedan spökena med den smälta mörka chokladen.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept