Morotspannkaka

Morotspannkaka
Foto: TV4

En lite nyttigare pannkaka, som är god både varm och kall. Du kan servera bacon eller stekt fläsk till.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 500 g morötter, rårivna
  • 3 st ägg
  • 3 msk mjölk
  • 1 klyfta vitlök, pressad
  • 1 dl persilja, hackad
  • salt och svartpeppar
  • Ugn: 225°

Gör så här

  1. Lägg de rivna morötterna i kokande lättsaltat vatten ett par minuter. Sila av vattnet.
  2. Sätt ugnen på 225 grader. Vispa ihop ägg och mjölk. Blanda ner morötter, vitlök och persilja. Krydda.
  3. Slå smeten i en stekpanna som tål ugnen och grädda i 15-20 minuter.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept