Monika Ahlbergs Västerbottenssill

Monika Ahlbergs Västerbottenssill
Foto: Sara Palmquist
Från Nyhetsmorgon

- Jag är väldigt förtjust i västerbottenost och de flesta vet ju att den är god till sillen, men att den även är god i sillen har jag själv precis upptäckt. /Monika Ahlberg

19 december 2008
Visa mer

Du behöver

  • 420 g (1 burk) 5-minuterssill
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl matlagningsyoghurt
  • 1,5 dl vällagrad riven västerbottensost
  • 1 st vitlöksklyfta, pressad
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 krm cayennepeppar
  • salt och nymalen peppar

Gör så här

  1. Låt sillen rinna av noga i ett durkslag.
  2. Blanda samman övriga ingredienser och vänd till sist ner sillen. Smaka av med salt och nymalen peppar.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept