Parmaknyten med färskost

10 min
Parmaknyten med färskost
Foto: Fredrik Sandin Carlson
Från Efter tio

Fina små knyten fyllda med smaksatt färskost. Det blir en härlig förrätt eller smårätt i en buffé. Beräknas för ca 10 personer.

Beräknas för ca 10 personer.

16 september 2009
Visa mer
10 min

Du behöver

  • 10 skivor parmaskinka eller lufttorkad tvärnöskinka
  • 10 st urkärnade svarta oliver
  • 5 st soltorkade tomater
  • 150 g färskost eller philadelphiaost
  • 10 st gräslöksstrån

Gör så här

  1. Finhacka oliverna och strimla de soltorkade tomaterna. Blanda med osten. Smaka av med örtsalt.
  2. Fördela en klick i mitten på varje skiva parmaskinka. Vik upp kanterna och knyt ihop till ett paket med hjälp av ett strå gräslök.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept