Omelett med mozzarella, körsbärstomater och basilika

Från Efter tio

Omelett är trevligt och enkelt att servera. Den här lagade Monica med mozzarella, körsbärstomater och basilika. Härligt!

Beräknas för ca 4 personer.

2 juni 2008
Visa mer

Du behöver

  • 7 st ägg
  • 5 msk vatten eller grädde
  • salt
  • 2,5 msk smör
  • 2 st mozzarellaostar
  • 1 kvist körsbärstomater
  • 1 kruka basilika

Gör så här

  1. Vispa ihop ägg och vatten, smaka av med salt.
  2. Hetta upp smöret i en stekpanna och häll ner omelettsmeten.
  3. Lyft och peta med en gaffel.
  4. Fördela riven mozzarella, körsbärstomater och rikligt av basilika över omeletten.
  5. Vrid med svartpepparkvarnen och servera direkt ur pannan.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept