Färskostfylld bresaola

8 - 10 personer på buffé
Från Nyhetsmorgon

Bresaolaskivor fyllda med färskost, ett riktigt snabblagat tilltugg som du kan göra även med annat lufttorkat kött. Bra recept till påskbuffén.

27 mars 2013
Visa mer
8 - 10 personer på buffé

Du behöver

  • 200 g bresaola eller annat lufttorkat kött
  • 150 g färskost

Till garnering

  • några gräslöksstrån

Gör så här

  1. Bred ut bresaolaskivorna omlott, tre i rad på plastfilm.
  2. Bred på färskost.
  3. Rulla ihop som en rulltårta, från långsidan och genom att "dra" i plastfilmen. Snurra ändarna så att det packas till en "korv".
  4. Lägg i frysen i en kvart.
  5. Skiva upp ca 2 cm breda bitar. Lägg tilltuggen på ett vackert fat och stick ner ett gräslöksstrå.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept