Färskostfylld bresaola

8 - 10 personer på buffé

Bresaolaskivor fyllda med färskost, ett riktigt snabblagat tilltugg som du kan göra även med annat lufttorkat kött. Bra recept till påskbuffén.

27 mars 2013
8 - 10 personer på buffé

Du behöver

  • 200 g bresaola eller annat lufttorkat kött
  • 150 g färskost

Till garnering

  • några gräslöksstrån

Gör så här

  1. Bred ut bresaolaskivorna omlott, tre i rad på plastfilm.
  2. Bred på färskost.
  3. Rulla ihop som en rulltårta, från långsidan och genom att "dra" i plastfilmen. Snurra ändarna så att det packas till en "korv".
  4. Lägg i frysen i en kvart.
  5. Skiva upp ca 2 cm breda bitar. Lägg tilltuggen på ett vackert fat och stick ner ett gräslöksstrå.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept