Tonfisksallad

20 min
4
Tonfisksallad
Foto: TV4
20 min
4

Du behöver

  • 2 burkar tonfisk i olja
  • 2 msk kapris
  • 250 g keso naturell
  • 12 små kvisttomater, klyftade
  • 0,5 purjolök, tunt skivad
  • 1 knippe bladpersilja, grovt skuren
  • 1 ask böngroddar
  • 1 dl rostad lök
  • 0,5 dl solrosfrön
  • Olivolja att smaksätta med
  • Salt
  • Svartpeppar

Gör så här

  1. Rosta solrosfröna gyllenbruna i torr stekpanna.
  2. Varva purjolök, tomat, tonfisk, böngroddar och persilja på ett fat.
  3. Klicka ut keso och häll en god olivolja över.
  4. Salta och peppra.
  5. Toppa med solrosfrön och rostad lök.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept