Börja med pizzadegen; smula ner jästen i en bunke, tillsätt vatten under omrörning. Fortsätt med vetemjölet och en nypa salt och knåda degen ordentligt så att det bildas glutentrådar.
Låt sedan jäsa under en duk eller plastfilm i ca 1 timme i rumsvärme.
Skär bort stammen på grönkålen och strimla bladen grovt. Strimla löken och stek den i olja tillsammans med kålen. Salta och peppra.
Sätt på ugnen på 230 grader så den blir ordentligt varm.
När degen jäst klart, kavla ut degen på ett mjölat bord. Kavla degen tunt, ca 3-5 milimeter, och lägg på bakplåtspapper på en ugnsplåt.
Klicka ut creme fraiche på dagen och fördela den jämnt, ta succesivt, det ska vara ett tunt lager av creme fraiche, så använd inte allt.
Sprid ut lök- och kålfräset över pizzan, fortsätt med all ost, både riven och små brutna bitar ädelost. Avsluta med att lägga ut pancettan över pizzan.
Baka sedan på 230 grader i ca 15-20 min. Servera på direkten.