Kycklingwraps med curry

Kycklingwraps
Foto: Tv4
Från Mitt kök

Kycklingwraps, tunnbröd som du fyller med en god kycklingröra på färdiggrillad kyckling, curry, äpple och knaperstekt bacon. Enkel och god picknickmat!

8 juni 2013
Visa mer
4

Du behöver

  • 4 mjuka tunnbröd

Kycklingröra

  • 1 grillad kyckling
  • 1 rödlök
  • 1 äpple
  • 2 tsk curry
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl gräddfil
  • 1 röd paprika
  • 100 g bacon

Gör så här

  1. Stek bacon knaprigt och hacka det fint. Lägg åt sidan.
  2. Plocka bort allt kött från kycklingen och dela ner det i mindre bitar.
  3. Hacka äpple, rödlök och paprika fint, fräs sedan hastigt i en stekpanna med lite olja och curry.
  4. Låt fräset svalna av och blanda med kyckling, majonnäs och gräddfil. Rör ihop till en röra.
  5. Placera ut tunnbröden och klicka ut kycklingröra.
  6. Toppa med bacon och vik ihop.Slå in dina kycklingwraps i bakplåtspapper.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept