Kantarellröra

20 min
2
Spela video Kantarellröra
Foto: TV4

Kantarellröra med parmesanost. Enkelt och riktigt gott.

Se fler recept från

Mitt kök


30 augusti 2012
20 min
2

Du behöver

  • 500 g kantareller
  • smör till stekning
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 3 ägg
  • 1 dl riven lagrad ost, t ex parmesan
  • 1 dl bladpersilja, finhackad
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Stek svampen i smör, låt eventuell vätska koka ur pannan.
  2. Tillsätt lök och vitlök och stek tills löken mjuknat.
  3. Knäck äggen och vispa ihop dem.
  4. Tillsätt äggen på kantarellerna när pannan är riktigt varm, rör frenetiskt så att ägget blir som stekt/finhackat.
  5. Salta och peppra.
  6. Häll upp på tallrik och toppa med ost och persilja.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept