Helstekt rödspätta

25 min
4
Helstekt rödspätta
Foto: TV4
Från Mitt kök

Helstekt rödspätta med champinjoner, kaprisbär och citroncreme.

6 augusti 2012
Visa mer
25 min
4

Du behöver

  • 4 rödspättor, hela
  • 200 g champinjoner
  • 1,5 dl kaprisbär, utan spad
  • 1 ask ärtskott
  • 1 burk creme fraiche
  • 1 citron, zest
  • Smör att steka i
  • Vetemjöl att panera i
  • Salt
  • Peppar

Gör så här

  1. Rensa fisken och vänd den i vetemjöl.
  2. Stek klart den i stekpanna i rikligt med smör på låg temperatur. Salta och peppra.
  3. Blanda creme fraiche, citroncest, salt och svartpeppar.
  4. Stek champinjonerna gyllenbruna, salta och tillsätt kaprisbären, vänd ner ärtskotten och servera.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept