Grovmald korv och tunnbrödsrulle

Grovmald korv och tunnbrödsrulle
Foto: TV4
Från Mitt kök

Grovmald korv och tunnbrödsrulle med senaps- och kålsallad samt rostad lök.

Se hur man lagar rätten

här


Se fler recept från

Mitt kök


22 februari 2012
Visa mer
4

Du behöver

  • 4 st grovmalda korvar
  • 1 msk blandade gula och bruna senapsfrön
  • 100 g creme fraiche
  • 100 g majonnäs
  • 1 msk dijonsenap
  • Blad från 12 brysselkål
  • 2 st morotter, grovt rivna
  • 4 st tunnbröd
  • 1 dl rostad lök
  • 1 ask ärtskott
  • salt
  • Svartpeppar

Gör så här

  1. Mortla senapsfröna och blanda med majonnäs, senap och cremefraiche.
  2. Salta och peppra.
  3. Bryt av blad från brysselkålen och koka dem lätt i saltat vatten.
  4. Riv moroten grovt och vänd runt i senapscremen tillsammans med kålbladen.
  5. Stek korven och lägg den på tunnbrödet tillsammans med brysselkålsalladen.
  6. Strö över rostad lök, lägg på ärtskotten och rulla ihop.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept