Hetta upp 1 msk olivolja i en stekpanna. Tillsätt lök och vitlök, fräs dem på låg värme under omröring tills de mjuknat men utan att få färg.
Rör i spenaten och stek den på låg värme i ca 4-5 minuter, tills ev. vätska kokat in. Häll
över spenat- och lökblandningen i en bunke.
Hetta upp 1 msk olivolja i samma panna, lägg i kalvfärsen, bryn den lite lätt och smula sönder den med en gaffel.
Blanda köttet med spenat- och lökblandningen. Salta och peppra.
Smält smöret i pannan och stek levrarna i ca 5 minuter. Stek dem under omröring tills de är lätt brynta runt om och lite rosa inuti. Skär dem i små, små bitar och lägg dem i buken med de övriga ingredienserna.
Tillsätt parmesan, grädde, ägg och oregano. Blanda alltsammans noga och smaka av med salt och peppar.
Ostsås
Smält smöret i en kastrull, gärna med beläggning. Rör ner mjölet och vispa sedan långsamt ner mjölken och om rör till en slät blandning.
Tillsätt salt, peppar och muskot och låt såsen sjuda i ca 5 minuter, rör om då och då. Ställ sedan åt sidan. Tillsätt osten och rör om tills osten smält och såsen är slät och inte alltför
tjockflytande. Rör i ytterligare lite mjölk om det behövs. Smaka av och låt såsen svalna.
Skär pastadegen i rektanglar om ca 15x12 cm och koka dem i lättsaltat vatten med (1 msk) olja. Färska degplattor ska kokas i ca 3-4 minuter. Häll av vattnet och låt dem rinna av.
Lägg fyllningen på pastaplattornas kortsida, men inte ända ut på kanten. Rulla ihop dem.
Täck botten på en ugnsform med lite av ostsåsen. Lägg i cannellonirullarna sida vid sida med skarven nedåt.
Fördela ostsåsen över pastarullarna och skaka formen så att såsen rinner ner mellan pastarullarna. Strö över parmesanost.