Kycklingenchiladas

Kycklingenchiladas
Foto: TV4
Från Mitt kök

Kanongoda kycklingenchiladas som är lätta att göra och ännu lättare att äta upp.

2 december 2013
Visa mer
4

Du behöver

Kycklingenchiladas

  • 400 g kycklinglårfilé
  • 1 gul lök
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 chili
  • 1,5 tsk spiskummin
  • 1 tsk torkad koriander
  • 1,5 tsk rökt paprikapulver
  • 1 st paprika
  • 1 dl passerade tomater
  • 2 dl gräddfil
  • 1 burk svarta bönor
  • 1 st färsk koriander
  • 1 st mozzarella
  • 2-3 dl riven cheddarost
  • Tortillabröd

Gör så här

  1. Kycklingenchiladas
    Skär kycklingen i tärningar på en separat skärbräda.
  2. Hacka lök, vitlök, chili och paprika. Bryn kycklingen och tillsätt hackad lök, paprika, chili och paprika.
    Fräs tills löken och parikan är mjuka och fina. Tillsätt kryddorna och fortsätt fräsa.

  3. Slå på bönor och tomat, låt koka samman en kort stund. Krydda med salt.
  4. Vänd brödet i kycklingröran, fyll sedan varje bröd med kycklingröran i mitten, toppa med lite mozzarella och riven ost. Rulla ihop till en rulle och lägg i en ugnsfastform. Lägg alla rullar tätt intill varnada och toppa med ost.
  5. Grädda i ca 10 minuter på 225 grader, den ska få en gyllene färg. Servera tillsammans med gräddfil.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept