Kycklingenchiladas

koket.se
Kycklingenchiladas
Foto: TV4
Lisa Lemke 2016Tommy Myllymäki 2016
Lisa Lemke 2016Tommy Myllymäki 2016

Kycklingenchiladas

15 ingredienser

Kanongoda kycklingenchiladas som är lätta att göra och ännu lättare att äta upp.

Se Lisa Lemke laga receptet

logo

Ingredienser

portioner

Kycklingenchiladas

  • 400 g kycklinglårfilé
  • 1 gul lök
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 chilifrukt
  • 1,5 tsk malen spiskummin
  • 1 tsk torkad koriander
  • 1,5 tsk rökt paprikapulver
  • 1 paprika
  • 1 dl passerade tomater
  • 2 dl gräddfil
  • 1 förp svarta bönor
  • 1 färsk koriander
  • 1 mozzarellaost
  • 2-3 dl cheddarost, riven
  • tortillabröd

Gör så här

Kycklingenchiladas

  1. Skär kycklingen i tärningar på en separat skärbräda.
  2. Hacka lök, vitlök, chili och paprika. Bryn kycklingen och tillsätt hackad lök, paprika, chili och paprika.
  3. Fräs tills löken och parikan är mjuka och fina. Tillsätt kryddorna och fortsätt fräsa.
  4. Slå på bönor och tomat, låt koka samman en kort stund. Krydda med salt.
  5. Vänd brödet i kycklingröran, fyll sedan varje bröd med kycklingröran i mitten, toppa med lite mozzarella och riven ost. Rulla ihop till en rulle och lägg i en ugnsfastform. Lägg alla rullar tätt intill varnada och toppa med ost.
  6. Grädda i ca 10 minuter på 225 grader, den ska få en gyllene färg. Servera tillsammans med gräddfil.