Renklämma med örter och pepparrot

10 min
4
Renklämma med örter och pepparrot
Foto: TV4
10 min
4

Du behöver

  • 400 g renkött, kallrökt, skivat
  • 1 st krispsalladshuvud
  • 1 st huvudsallad
  • 1 kruka gräslök
  • 1 näve kruspersilja
  • 1 dl majonnäs
  • 1 st citron
  • 1 st pepparrot, färsk
  • 1 påse tunnbröd

Gör så här

  1. Börja med att tvätta och slunga salladen.
  2. Bred ut majonnäs på ett tunnbröd.
  3. Lägg salladen på majonnäsen.
  4. Hacka ner örterna och strö örterna över salladen.
  5. Lägg på renköttet och riv över pepparroten.
  6. Pressa saft från en 1/4 citron över och rulla ihop.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept