Lägg riset i vatten så det täcker. Låt stå medan du förbereder köttet.
Skär rostbiffen i tunna skivor. Blanda ihop marinaden och lägg i rostbiffen. Låt marinera medan du förbereder det andra, men gärna längre.
Tvätta riset väl med händerna. Rör runt och tvätta bort all stärkelse som sitter på utsidan av riset. Vattnet ska bli grumligt vitt. Sila bort det grumliga vattnet och skölj under kranen i en sil tills det rinnande vattnet är helt transparant. Låt rinna av väl. Låt riset få ett uppkok
under lock och sänk sedan till låg värme i 20 minuter.
Koka upp 4 liter vatten. Häll 2 liter kokhett vatten över böngroddarna. Skölj sedan med kallt vatten så tillagningen avstannar. Droppa över sesamolja, strö över sesamfrön och salt och blanda försiktigt ihop. Ställ åt sidan.
Häll resterande 2 liter kokhett vatten över spenaten och skölj sedan i iskallt vatten så tillagningen avstannar. Krama ur vattnet. Blanda soja, vinäger och socker och blanda samman med spenaten. Ställ åt sidan.
Stek den marinerade rostbiffen i olja på hög värme.
Lägg ris i botten på 4 vida skålar. Toppa med stekt ägg, böngroddar, spenat, köttet och gochudjang. Servera genast och låt var och en röra om sin bibimbap så alla goda smaker blandas.