Tillaga pastan enligt anvisningarna på paketet, låt den rinna av och ställ åt sidan.
Blanda fläskfärsen med lök, worchestershiresås, oregano, vitlök, dijonsenap, tomatketchup, salt och peppar. Blanda allt i en stor bunke och forma färsen till 28-30 köttbullar och lägg dem på en bakpapperstäckt ugnsplåt.
Baka i ugnen på grillfunktion i ca 10-12 minuter tills bullarna fått färg. Vänd dom då och då under tiden så de får jämn färg.
Hetta upp oljan till såsen i en kastrull och stek löken försiktigt. Tillsätt vitlök och stek lite till.
Slå på vin, tomater, oregano, ocker salt och peppar. Låt sjuda i ca 15 minuter till såsen reducerat och tjocknat.
Blanda ner den kokta pastan, köttbullarna och tomtasåsen i en ugnsfast form. Blanda ordentligt och toppa med riven ost. Baka på 200 grader i ca 30 minuter. Servera med grönsallad.