Grillad fläskkarré med pilaff och grönsaker

4

Du behöver

  • 4 skivor fläskkarré med ben (220 g)
  • 2 dl kokt avoriris
  • 1 st broccolihuvud
  • 1 knippe rädisor
  • 0,5 st purjolök
  • 1 st röd paprika
  • 1 st knippe örter
  • 1 msk olivolja
  • salt och peppar

Till servering:

  • 4 msk matlagningsyoghurt

Gör så här

  1. Salta och peppra köttskivorna. Stek eller grilla på hög värme i ca 3 min på varje sida. Kör i ugn på 170° i 7 min.
  2. Plocka broccolin i små buketter och koka i lättsaltat vatten i 2 min. Skiva purjolök, rädisor, paprika och grovhacka örterna. Stek riset i olivolja utan att det får färg och tillsätt grönsakerna.
  3. Tillsätt till sist örterna och smaksätt med salt och peppar.
  4. Servera med matlagningsyoughurt.
Visa mer
Kommentera receptet
Dagens julklappstips

Fler goda recept