Grekisk pytt med fläskkarré

Melker Andersson

Grekisk pytt med fläskkarré

10 ingredienser

Ingredienser

portioner

Grekisk pytt:

  • 400 g fläskkarré
  • 6 potatisar
  • 2 tomater
  • 1 gul + 1 st röd paprika
  • 1 rödlök
  • 1 msk olivolja
  • 20 oliver

Garnering:

  • 50 g spenat
  • 1 gurka
  • 100 g fetaost

Gör så här

  1. Skär fläskkarrén i tärningar. Skala potatisen. Förkoka potatisen i lättsaltat vatten i ca 5 min. Skölj tomaterna. Skölj och kärna ur paprikorna. Skala rödlöken. Tärna potatis, tomater, paprikor och lök.
  2. Fräs kött och grönsaker i olivolja i en stekpanna. Tillsätt hackad spenat, tärnad gurka och fetaost. Blanda ner oliverna. Smaka av med salt och peppar. Servera.