Grillade fiskbullar med stekta nudlar

4

Du behöver

  • 0,5 st medelstor purjolök
  • 1 st gul paprika
  • 1 st röd paprika
  • 1 stånd fänkål
  • 1 st medelstor squash
  • 1 st morot
  • 200 g nudlar
  • Woksås:
  • 3 msk soya
  • 1 msk fisksås
  • 2 msk sweetchili
  • 1 burk fiskbullar i buljong
  • 1 msk olja
  • 1 kruka hackad koriander

Gör så här

  1. Skölj, ansa och skär purjolök, paprikor, fänkål och squash i strimlor. Skala moroten och skär även den i strimlor. Koka nudlarna enligt förpackningens anvisning. Spola dem sedan i kallt vatten. Blanda ingredienserna till woksåsen.
  2. Skölj buljongen av fiskbullarna. Grilla eller stek fiskbullarna i olja i en grill- eller stekpanna. Fräs grönsakerna nästan mjuka på hög värme i en djup teflonstek- eller wokpanna. Rör ner woksåsen och låt puttra ett par minuter. Rör ner koriandern och servera.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept