Yoghurt & persika med olivolja, honung, havssalt

Från Nyhetsmorgon

Kombinationen av yoghurt & persika med olivolja, honung, havssalt kan låta märklig, men ingredienserna gifter sig till en härlig smakupplevelse.

19 februari 2008
Visa mer
8

Du behöver

  • 8 dl turkisk yoghurt
  • 8 kulor gul persikosorbet (alternativt 8 st skalade persikor i bitar)
  • 80 st karamelliserade hasselnötskärnor
  • 8 msk flytande honung
  • 4 msk aubocassa-olivolja
  • saltflingor

Gör så här

  1. Fördela yoghurten över 8 små djupa tallrikar.
  2. Arrangera hasselnötskärnorna över yoghurten, ringla över honungen och olivoljan.
  3. Toppa med sorbet eller frukt.
  4. Strö lite salt över anrättningen Servera genast !
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept