Revbensspjäll med äppelcoleslaw

50 min
4
50 min
4

Du behöver

Revbensspjäll

  • 1,5 kg Revbensspjäll
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 msk farinsocker
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk barbequekrydda
  • salt och peppar

Äppelcoleslaw

  • 2 äpplen
  • 0,5 röd lök
  • 1 dl gräddfil
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 kruka persilja
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Blanda samtliga ingredienser till revbenspjällen och pensla noga runt om spjällen.
  2. Stek i ugn på 180 grader ca 40 minuter. Krydda med lite extra salt och skär upp vid servering.
  3. Blanda gräddfil med senap och smaka av med vinäger, salt och peppar. Vänd ner äpplen, rödlök och persilja.
  4. Smaka av ytterligare en gång. Servera till revbenspjällen.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept