Potatissallad med rostbiff, äpple och pepparrot

10 min
Potatissallad med rostbiff, äpple och pepparrot
Foto: Fredrik Sandin Carlson
10 min

Du behöver

  • 600 g kokt potatis
  • 1 st röd lök
  • 1 kruka bladpersilja
  • 0,5 st rött äpple
  • 0,5 st grönt äpple
  • 2 dl matyoghurt
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • salt
  • svartpeppar
  • färskriven pepparrot
  • 400 g skivad rostbiff

Gör så här

  1. Skala och strimla rödlöken.
  2. Skölj, kärna ur och tärna äpplena.
  3. Skala och skiva den kokta potatisen.
  4. Plocka persiljan.
  5. Marinera löken i vinäger i 5 minuter.
  6. Blanda i yoghurten och smaksätt med salt och peppar.
  7. Blanda alla ingredienser och krydda eventuellt mer.
  8. Riv över rikligt med pepparrot och servera salladen med rostbiffen.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept