Räksallad med broccoli, ägg och pepparrot

15 min
4
15 min
4

Du behöver

  • 300 g kokt potatis
  • 1 huvud broccoli i bukett, kokta
  • 4 st kokta ägg
  • 1 huvud romansallad
  • 1 st röd paprika
  • 1 st tomater
  • 500 g räkor, skalade
  • 2 st avokado
  • 2 dl lätt crème fraîche
  • 1 msk riven pepparrot
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Skölj salladen, paprikan och tomaten. Ta bort kärnorna från paprikan och skär ner i bitar. Skala avokadon och avlägsna kärnorna, skär ner i bitar. Strimla romansalladen och hacka tomaten. Skär ner potatisen i bitar. Skala och halvera äggen.
  2. Rör ihop crème fraîche, riven pepparrot och vitvinsvinäger. Smaksätt med salt och peppar.
  3. Blanda ihop alla ingredienser till salladen och ringla över vinegretten.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept