Renkalvtartar med senap, kapris och vakteläggula

Du behöver

  • tunnbröd
  • 1 msk enbär
  • 2 mjuka tunnbröd
  • Renkalvtartar
  • 300 g renkalvinnanlår
  • 1 msk hackad schalottenlök
  • 1 msk grov dijonsenap
  • 0,5 msk dijonsenap
  • 1 msk hackad kapris
  • 1 msk hackad persilja
  • salt och peppar
  • 13 vakteläggulor

Gör så här

  1. Torka enbär i ugn, 100° ca 30 minuter, mixa till pulver. Stansa ut rundlar av tunnbröd pensla med lite vatten och strö på enbärspulvret. Torka i ugn.
  2. Skär ner renkalvinnanlåret fint och blanda med lök, senap, kapris och persilja. Smaka av med salt och peppar. Gör små runda tartarer, toppa med äggula och lägg på tunnbrödet.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept