Oxrulader med färskost, senap och dragon

4

Du behöver

  • 8 skivor lövbiff ca 600g
  • 150 g färskost - philadelfia
  • 2 msk grov, osötad senap
  • 2 msk hackad färsk dragon
  • salt och peppar
  • 0,67 dl balsamvinäger
  • 1 köttbujljongtärning
  • 1 dl vatten
  • 4 msk olivolja
  • salt och peppar
  • 4 rödlök
  • 2 msk flytande honung
  • salt från ½ citron

Gör så här

  1. Blanda färskost med senap och dragon. Smaka av med salt och peppar. Lägg ut lövbiffarna och bred på färskosten. Rulla ihop och fäst med tandpetare. Krydda med salt och peppar och bryn i varm panna i olja och smör tills de fått färg. Ta upp ruladerna. Häll i balsamvinäger och låt koka ihop lite. Lägg i buljongtärning och vatten och koka ihop. Smaka av med salt och peppar och avsluta med olivolja. Lägg i ruladera i den varma ?vinägretten?
  2. Skala och dela rödlökarna. Lägg i form eller på aluminiumfolie. Häll över honung och citronsaft. Baka i ugn eller på grill.
  3. Servera med potatis, sallad eller pasta.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept