Färska bönor i senapsdressing med rädisor, ägg och kassler

4

Du behöver

  • 500 g kassler, skivad
  • 500 g färska bönor, vax, skär eller haricorts verts
  • 4 ägg, löskokta
  • 1 knippe rädisor, helar
  • 0,5 röd lök. Skivad

senapsdressing:

  • 2 dl lätt creme fraiche
  • 2 msk dijonsenap
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Koka bönorna i saltat vatten några minuter och kyl i isvatten för att avbryta kokningen och för att bibehålla färgen. Låt sedan rinna av och blanda med rödlök, rädisor och senapsdressing. Garnera med de kokta äggen och servera med kassler.
  2. Senapsdressing:
  3. Blanda samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept