Världens dyraste hamburgare

Från Nyhetsmorgon

Grillad Wagyu biff i ett nygräddat bröd smaksatt med iransk saffran och vit tryffel. Mellan bröden återfinns även ekologisk majonnäs, sallad, lök stekt i champagnesmör, skivad färsk tryffel och lite rosa Himalaya-salt.

11 juni 2010
Visa mer
1

Du behöver

  • 21 g ekologisk majonnäs
  • 9 g mâchesallad
  • 20 g sauterad lök (i Christal Champagne)
  • 9 g Vit tryffel
  • En skvätt 12-årig balsamvinäger från Modena
  • 20 g lufttorkad Pata Negra-skinka
  • 1 g rosa Himalaya-salt
  • Wagyu-biff

Serveras med

  • Nygräddat bröd smaksatt med iransk saffran och vit tryffel

Gör så här

  1. Grilla biffen.
  2. Lägg den mellan bröden med alla godsaker på.
  3. Njut!
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept