Marinerat kalkonbröst

Marinerat kalkonbröst
Foto: TV4

Köp lättrökt kalkonkött, det är både saftigt och smidigt att servera.

26 januari 2009
Visa mer
6

Du behöver

  • 6-700 g rökt kalkonbröst
  • 1 schalottenlök
  • 1 stort grönt äpple
  • 3-4 dl äppelcider

Tillbehör:

  • kokt pressad potatis
  • ev. smördegspastejer

Gör så här

  1. Lägg köttet i en bunke. Hacka lök och skalat äpple. Blanda lök, äpple och cider och slå över. Låt stå ett dygn och vänd köttet ett par gånger.
  2. Skiva köttet, lägg upp på det på ett fat och skeda lite av marinaden över.
  3. Servera kokt pressad potatis till. Smördegspastejer fyllda med champinjonstuvning är också gott till.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept