Karljohansvampsravioli med smör och salvia

30 min
4
Karljohansvampsravioli med smör och salvia
Foto: TV4

Enkel förrätt med färdigköpt ravioli som serveras med karljohan och skogschampinjoner samt salvia.

Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

11 september 2014
Visa mer
30 min
4

Du behöver

  • 2 pkt färsk svampravioli
  • 160 g skogschampinjoner
  • 30 g torkad karljohansvamp
  • 1 rejäl klick smör till stekning och servering
  • färsk salvia till garnering

Gör så här

  1. Lägg den torkade svampen i blöt. Skiva svampen och fräs den tillsammans med den blötalagda svampen i smör.
  2. Koka raviolin någon minut men låt den förbli "al dente". Häll av vattnet och vänd pastan i en klick smör. Lägg upp på tallrikar – häll över svampblandningen och toppa med färsk salvia.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept