Salladsfat med Keso

Den här tallriken ser lockande ut i all sin färgrikedom. Keson är mager och proteinrik så den ersätter »kött-fiskdelen« på tallriken.

131 kcal/550 kJ, 3 g fett, 4 g fibrer

21 april 2008
Visa mer
4

Du behöver

  • 2 stycken morötter
  • 2 stycken apelsiner
  • 0,5 st grönsallatshuvud
  • 0,5 st gurka
  • 1 st röd paprika
  • 1 burk à 250 g, Keso
  • 2 tsk örtsalt, typ Herbamare

Gör så här

  1. Skala och riv morötterna. Skala och tärna apelsinerna. Strimla sallaten. Tärna gurkan fint. Dela och strimla paprikan.
  2. Blanda Keson med örtsalt. Lägg Keso i mitten på fyra tallrikar. Gruppera grönsakerna runtom.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept