Kycklingkorvar

Du behöver

  • 500 g kycklingfärs
  • 1 msk harrisa
  • 1 msk pistagekräm
  • 1 msk pistagenötter, hackade
  • 1 st rödlök, finhackad
  • 1 st vitlöksklyfta hackad
  • 0,5 msk berberikrydda
  • 2 msk torkade aprikoser, hackade
  • salt och peppar
  • lammfjälster

Gör så här

  1. Fräs lök och vitlök, tillsätt berberi och harrisa, kyl ner.
  2. Blanda ihop allt och lägg i en spritspåse med tyl.
  3. Sätt på fjälstret på tylen och pressa ut smeten.
  4. Gör 5 cm långa korvar. Använd bindgarn till att knyta korven med.
  5. Pochera korven tills den är 55 grader i inne temperatur. Vi servering, grilla korven.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept