Bläckfisk med chorizo

Från Nyhetsmorgon

Bläckfisk med kryddigt sting och vackra sockerärtor.

11 februari 2008

Du behöver

  • 150 gram kokt bläckfisk
  • 2 dl tomatjuice
  • 30 gram färsk chorizo
  • 1 tomat
  • 50 gram sockerärtor
  • 1 st liten rödlök
  • 50 gram fänkål
  • tabasco
  • 1 st citron
  • mynta
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Tärna chorizon och stek.
  2. Finhacka sockerärtor, rödlök, tomat kött, fänkål.
  3. Blanda med tomatjuicen, citronjuicen, tabasco och chorizo.
  4. Smaka av med salt och peppar.
  5. Blanda i bläckfisken, lägg i glas och garnera med mynta.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept