Tonfisk med svampduxell

Du behöver

Duxell

  • 200 g champinjoner, hackade
  • 1 krm chili, hackad
  • 1 krm vitlök, hackad
  • 2 msk soja
  • 4 droppar tryffelolja
  • salt och peppar

Tonfisk

  • 150 g tonfisk
  • 1 msk risvinäger
  • 1 msk socker
  • 1 msk citronjuice
  • togarashi

Gör så här

  1. Duxell: Fräs svamp, chili och vitlök. Tillsätt soja och tryffelolja, smaka upp med salt och svartpeppar.
  2. Tonfisk: Skiva tonfisken. Koka upp vinäger, socker och citron juice, kyl ner. Smaksätt tonfisken med vätskan och togarashi.
  3. Lägg duxellen i botten på tallriken, lägg tonfisken på och garnera med lotus chips och rädisa.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept