Löksillstaco

Från Nyhetsmorgon

Cross over när den är som mest spännande. En vitamin- och smakkick i den högre skolan.

19 augusti 2008
Visa mer

Du behöver

  • 1 pkt gyosablad
  • 4 st löksillsfiléer
  • 1 st silverlök
  • 1 st avocado
  • 1 st lime
  • 2 st tomater
  • blandade örter
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Fritera gyosabladen och böj till en taco.
  2. Rök sillen. (Går även bra att använda sillen som den.) Skär den i lika långa stavar som tacon är.
  3. Finhacka silverlöken.
  4. Skär ner tomaten i små tärningar, använd bara köttet inte kärnorna.
  5. Mosa ner avokadon och blanda i limejuice, lite av silverlöken och tomaten.
  6. Lägga i örterna i tacon, fyll på med avokadomix, en sillbit, och avsluta med lite lök och tomat.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept